Webinar Șomaj parțial versus concedieri în perioada de criză

10

Probabil v-ați întrebat ce măsuri ar trebui să luați în raport cu angajații în timpul pandemiei. Să alegeți șomajul tehnic sau să recurgeți la concedieri?! În cadrul webinar-ului organizat la 27 iulie, cu începere de la ora 11.00, cu suportul Organizației Internaționale a Muncii, Băncii Europene pentru Reconstrucții și Dezvoltare se va oferi o imagine de ansamblu a măsurilor convenite de angajatorii și salariații altor țări unde, în urma dialogul social, au fost identificate căi de soluționare și depășire a dificultăților în procesul de muncă. 

Totodată, se va discuta și evoluția dialogului social în Republica Moldova și cine sunt principalii actori ai acestuia.

Speakerul acestui eveniment va fi expertul internațional – Cristina Mihes, Specialist Principal în domeniul Standardelor de Muncă și Dialog Social, DWT/CO-Budapesta. Co-speakeri vor fi Vlad Caminschi, director executiv al Confederației Naționale a Patronatului din Republica Moldova, și Dorin Josanu, expert în domeniul legislației muncii. 

Înregistrați-vă acum pentru a primi linkul unic de acces: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_bVdtDnabTbi9P1yNw455Ig