Atelier de Lucru – Membri activi și structura eficientă a organizației patronale contribuie la promovarea cu succes a intereselor

18

 

CNPM, cu suportul Biroului pentru Activități cu Organizațiile Patronale al Organizației Internaționale a Muncii, organizează la data de 11 octombrie curent un atelier de lucru în vederea realizării unui schimb de experiență și bune practici cu Asociația Patronală din Croația. Participanții la eveniment vor avea posibilitatea să cunoască despre experiența de succes a Asociației Patronale din Croația, în special la compartimentul ce ține de promovarea intereselor membrilor.

Este important de menționat faptul că formatorii evenimentului  sunt experți de top cu o experiență vastă în domeniul activității și specificului organizațiilor patronale:

Dl. Dragan Radic, Specialist Superior în activități cu organizațiile patronale din cadrul Biroului sub-regional al Organizației Internaționale a Muncii, a oferit expertiză și asistență organizațiilor patronale din peste 40 de țări.

Dl. Davor Majetic, Director General, Asociația Patronală din Croația, cu o experiență de peste 15 ani în managementul organizației și cunoștințe profunde în  materie de lobby și advocacy, planificare strategică, leadership, promovare, dezvoltarea afacerilor, marketing etc.

Evenimentul va avea loc în incinta Chateau Vartelly, or. Orhei cu începere de la ora 14.00