Societatea pe Acţiuni „Franzeluţa”

203

SA „Franzeluţa” este cea mai mare fabrică de pâine din Republica Moldova. Mai mult de 120 de produse de panificaţie, 50 de produse de patiserie, 80 de produse de cofetărie şi peste 20 de produse de paste făinoase se fabrică zilnic.

Produsele noastre sunt cunoscute şi peste hotarele ţării. Geografia largă a livrărilor – Germania, Canada, SUA, Grecia, România, Irlanda, Italia, Spania, Bulgaria, Australia, Marea Britanie, Estonia şi Israel caracterizează pe deplin succesul de care se bucura produsele noastre.

SA „Franzeluţa” este o întreprindere cu experienţă de peste 67 de ani în industria de panificaţie, cu tradiţii stabilite şi cu reputaţie, care include 3 fabrici de pâine şi o fabrică de paste făinoase. Lucrătorii combinatului, în frunte cu conducerea, reprezintă un colectiv de muncă unit, iar principalul scop este grija faţă de consumator.

Controlul minuţios al materiilor prime, precum şi al produselor finite, efectuat de personal calificat, asigură calitatea produselor noastre. Tehnologii SA „Franzeluţa” aplică toată măiestria şi experienţa, pentru ca pe masa D-voastră să fie produse gustoase de calitate înaltă. Produsele noastre sunt fabricate conform tehnologiilor clasice de preparare a aluatului, cu utilizarea prioritară a adaosurilor şi afânătorilor naturali. Fabricile noastre sunt echipate cu utilaj moder de performanţă.

Sistemele ISO 9001 şi ISO 22000 implementate la întreprindere permit fabricarea produselor la nivelul standardelor internaţionale. De asemenea, întreprinderea deţine certificatul Kosher pentru producerea covrigeilor şi turtelor dulci.

SA „Franzeluţa” participă la expoziţii internaţionale, regionale şi de ramură. De asemenea, la expoziţii şi degustaţii republicane unde suntem decoraţi cu premii şi medalii pentru gustul şi calitatea înaltă a produselor noastre.

 

CONTACTE:

Director general interimar: Victor Matcov

Sediu: MD 2032, Republica Moldova, or. Chisinau, str. Sarmizegetusa, 30

tel. +373 22 55-14-45; fax +373 22 52-81-23

e-mail: anticamera@franzeluta.md