SRL Nouconst

116

 

1.      CONSTRUCȚIA, REABILITAREA DRUMURILOR ȘI AMENAJAREA TERITORIILOR

„Nouconst” SRL efectuează lucrări de construcţie a drumurilor în totalitate, începând cu procesul de consultare și finalizând cu darea în exploatare. De calitatea acestor lucrări depinde nu numai aspectul estetic al drumului, dar şi siguranţa mişcării.

2.      PRODUCEREA ȘI COMERCIALIZAREA MIXTURILOR ASFALTICE

Întreprinderea deține două stații de producere a mixturilor asfaltice, dotate cu cele mai noi tehnologii, asistate de specialiști calificați. Produsele sunt de cea mai înaltă calitate. La cererea beneficiarilor se fac livrări pentru toate tipurile de mixturi asfaltice. 

Producem amestecuri de beton asflatic pentru drumuri și aerodromuri de tip ȘMBg -II/2.3, PGg – II/2.3, ȘMPg -I, ȘKPg-I, ȘMAg- 2,75.

Toate produsele sunt certificate și respectă standardele în vigoare.

3.      CONSTRUCȚII CIVILE ȘI REȚELE INGINEREȘTI

Nouconst SRL execută construcții civile (stații peco, depozite, case) și rețele inginerești (apeduct, canalizare, etc), oferind clienților noștri întreg spectru de lucrări în acest domeniu.

4.      SERVICII COMPLETE DE MENTENANȚĂ A UNITĂȚILOR DE TRANSPORT ȘI UTILAJELOR SPECIALE

Nouconst SRL deține o hală de reparații dotată cu toate instrumentele și utilajele necesare, care ne permit reparația și întreținerea utilajelor și unităților de transport, asigurând funcționarea lor perfectă, la capacitate optimă.

Tipuri de lucrări:

– Reparația completă a motoarelor tehnice speciale
– Reparația suspensiilor la mașini mari
– Lucrări de sudare a caroseriilor
– Reparație punți spate la mașini mari
– Deservirea tehnică a remorcilor (frâne, sisteme pneumatice, suspensie)
– Confecțioanarea furtunurilor hidraulice
– Servicii de strungărie 

5.      PRODUCEREA ȘI MONTAREA INDICATOARELOR RUTIERE

Indicatoarele rutiere sunt un factor indispensabil siguranței mișcării. De aceea producerea și instalarea acestora este o parte componentă din complexul serviciilor ofertie de către NouConst SRL. De asemenea realizăm toate tipurile de marcaje, atât pe îmbrăcăminți aslfaltice cât și cele de beton sau pavaje.