Asociaţia Patronală a Antreprenorilor de Dispozitive Medicale şi Echipamente de Laborator „Dismed”

94

Asociaţia Patronală a Antreprenorilor de Dispozitive Medicale şi Echipamente de Laborator „DISMED” este o asociație non-profit și neafiliată politic, obiectivul său principal fiind crearea unei platforme eficiente de dialog dintre autorități și furnizori de dispozitive medicale, în vederea îmbunătățirii condițiilor de desfășurare a activității acestora.

Înființată în iunie 2015 de către 5 fondatori, astăzi Asociația DISMED are 15 membri, unii dintre cei mai importanți jucători pe piața sectorului de dispozitive medicale.

La Adunarea Generală din 22 Februarie, 2016, președinte al Consiliul de Administrare a fost ales dl. Sergiu Rață, membru fondator al Asociației DISMED, director „ImunoTehnoMed” SRL.

Obiectivele Asociației sunt:

Reprezentarea, promovarea și protejarea drepturilor și intereselor economice, profesionale și juridice ale companiilor importatoare de dispozitive medicale și echipamente de laborator;

Participarea la elaborarea propunerilor privind modificarea actelor legislative şi normative care reglementează domeniul de activitate a companiilor membre;

Eficientizarea dialogului cu instituțiile de stat și dezvoltarea cooperării pe marginea parteneriatului public-privat ce ţine de domeniile de activitate ale membrilor Asociaţiei.

Președinte: Sergiu Rață

Director executiv: Elena Gherbovțan

Sediu:MD 2028, mun. Chișinău,  str. Gh. Asachi, 42

Telefon: (+373) 68 30 60 13

gherbovtanelena@gmail.com