Noi oportunități pentru angajatori prin intermediul platformei ANOFM

76

Confederația Națională a Patronatului din Republica Moldova (CNPM), în calitate de partener al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), dar și în calitate de reprezentant al mediului de afaceri din Moldova, care promovează și apără interesele membrilor săi, informează despre posibilitățile pe care le oferă portalul angajat.md.

Prin intermediul acestei platforme angajatorii au posibilitatea de a se înregistra și publica locurile vacante, care sunt sortate pe industrii și domenii, dar și de a găsi candidații potriviți în baza CV-urilor disponibile.

De menționat că portalul furnizează instrucțiuni de utilizare, astfel ca angajatorul să poată introduce cu ușurință datele în sistem, iar candidații să depună rapid dosarul.

Totodată, pe acest portal există posibilitatea de organizare online a târgurilor locurilor de muncă. Oferă informații despre măsurile de ocupare a forței de muncă pentru angajatori și șomeri, conform Legii nr. 105/2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurarea de șomaj.

Confederația Națională a Patronatului din Republica Moldova îndeamnă membrii săi să utilizeze oportunitățile oferite de platforma angajat.md și să publice informații despre locurile de muncă vacante din cadrul companiei.

Pentru mai multe informații puteți contacta Centrul de apel al ANOFM 0 8000 1000 sau 022 22 78 06.