Mesaj de felicitare cu ziua profesională a lucrătorilor din ramura transportului şi infrastructurii drumurilor

19

 

 

                                                                                           Stimaţi Colegi

 

         Este cunoscut faptul că ramura transportului auto şi infrastructurii drumurilor este o verigă importantă în economia ţării, or drumurile moderne şi infrastructura accesibilă sunt o carte de vizită a oricărei ţări. Dezvoltarea localităţilor, promovarea turismului, soluţionarea problemelor sociale şi creşterea economică per ansamblu pot fi posibile având la bază sisteme de comu­nicaţii moderne şi drumuri bune. În acelaşi context nu pot fi neglijate nici serviciile de transport, care reprezintă un element vital al activităţii de producţie şi comerţ, dar şi pentru viaţa de zi cu zi a populaţiei Republicii Moldova.

         În pofida unor probleme cu care se confruntă transportatorii şi drumarii, la soluţionarea cărora trebuie să contribuie toţi partenerii sociali, realizările obţinute în ultima perioadă devin tot mai evidente. Implementarea cerinţelor europene în domeniul în care activaţi şi ajustarea cadrului legislativ normativ la normele UE, sunt unii dintre paşii decisivi pentru integrarea  Republicii Moldova în comunitatea europeană. 

         Incontestabil, munca pe care o prestaţi zi de zi este foarte complicată în condiţiile actuale, dar şi foarte responsabilă. Este o muncă ce merită tot respectul nostru, al societăţii în întregime.

         În ajunul  Zilei profesionale a lucrătorilor din ramura transportului auto şi infrastructurii drumurilor, marcată  tradiţional  în ultima duminică a  lunii octombrie, în numele Direcţiei executive a Confederaţiei Naţionale a Patronatului din Republica Moldova aduc cele mai sincere urări de bine şi prosperitate tuturor lucrătorilor din ramură. Vă mulţumim pentru profesionalismul şi abnegaţia Dumneavoastră, Vă dorim un viitor senin, plin de căldură, recunoştinţă şi satisfacţie morală. Vă urăm sănătate, perseverenţă, optimism, energie creatoare şi noi realizări remarcabile în munca dificilă pe care o faceţi în beneficiul  dezvoltării economice a republicii noastre.       

 

 

Preşedinte CNPM                                                                                               ing. Leonid CERESCU