Întrevederea Confederaţiei Naţionale a Patronatului cu Ion Sturza

20

 

Astăzi, 28 decembrie 2015, a avut loc întrevederea D-lui Ion Sturza, candidatul desemnat la funcţia de Prim-ministru al Republicii Moldova cu membrii şi conducerea Confederaţiei Naţionale a Patronatului din RM.

 

Participanţii au avut un schimb de opinii asupra modalităţii de conlucrare a Confederaţiei cu Guvernul Republicii Moldova dar şi asupra chestiunilor de importanţă majoră pentru depăşirea crizei şi dezvoltarea economică a ţării.

 

Astfel părţile au convenit asupra necesităţii preluării şi implementării depline a Memorandumului de cooperare semnat între Confederaţie şi Guvern. De asemenea a fost agreată continuarea bunei practici de consultări periodice asupra proiectelor de acte normative, astfel ca acestea să fie avizate fără excepţie de către Confederaţie, iar proiectele cu impact asupra întreprinzătorilor să fie însoţite de Analiza Impactului de Reglementare.

 

Totodată D-l Ion Sturza a promis că în eventualitatea numirii sale în funcţia de Prim-ministru va prelua conducerea Comisiei Naţionale de Consultări şi Negocieri Colective.

 

Întâlnirea a fost transmisă on-line şi poate fi urmărită aici:

 

 

sursa foto: tv7.md