Comunicat – Propunerile de modificare a sistemului fiscal şi cel al contribuţiilor de asigurări sociale şi medicale înaintate Guvernului!!!

15

 

 

         La 2 aprilie curent, Confederaţia Naţională a Patronatului din Republica Moldova a expediat în adresa Guvernului un set de propuneri pentru modificarea sistemului fiscal şi cel al contribuţiilor de asigurări sociale şi medicale, care pot fi gasite pe pagina web a CNPM la rubrica noutati. Aceste propuneri au fost elaborate de comun cu membrii CNPM în conformitate cu Memorandumul de colaborare semnat între Guvernul Republicii Moldova şi Confederaţia Naţională a Patronatului din Republica Moldova, semnat la 17 septembrie 2014.

         Angajamentul de  a înainta aceste propuneri a fost asumat la întrevederile cu candidaţii desemnaţi la funcţia de Prim-ministru al Republicii Moldova. Rămînem în aşteptarea reacţiilor din partea autorităţilor publice centrale, care şi-au asumat la rîndul lor angajamentul de a avea un dialog deschis, permanent şi constructiv cu mediul de afaceri din Republica Moldova.