Mesaj de felicitare cu prilejul aniversării a 10 ani de la fondarea Camerei de Comerț Americane din Moldova

38

 

Stimați Membri ai Camerei de Comerț Americane din Moldova

Dragi Colegi

 

În  numele Consiliului de Conducere CNPM aduc sincere felicitări cu prilejul Aniversării a 10 ani de la fondarea Camerei de Comerț Americane, membru al Confederației Naționale a Patronatului din Republica Moldova din 2009.

Camera de Comerț Americană s-a identificat întodeauna ca o organizație dinamică și un participant activ în viața socio-economică a țării, s-a preocupat permanent și sistematic pentru o mai bună reprezentare a intereselor comunității de afaceri la nivel național și internațional. 

Putem afirma cu certitudine că bilanţul acestor 10 de ani ai AmCham este unul pozitiv, DVS exercitînd cu onestitate şi conştiinţă profesională misiunea de a contribui la dezvoltarea economică a Republicii Moldova prin promovarea comerţului şi investiţiilor americane în țara noastră, precum şi menţinerea unui dialog dintre Guvern şi liderii mediului de afaceri, întru îmbunătăţirea climatului de afaceri în Moldova pentru comerţul şi investiţiile străine.

Remarcăm modul în care Asociația Patronală Camera de Comerț Americană a evoluat în această perioadă, adaptându-şi pregătirea şi intervenţia în funcţie de riscuri şi ameninţări. Astfel, AmCham a devenit o organizație modernă şi eficientă, iar rolul şi misiunile sale s-au extins în mod semnificativ pe plan intern şi internațional. 

Cu ocazia împlinirii celor 10 ani de la înființarea Camerei de Comerț Americane din Moldova, vă dorim un sincer „La mulți ani!” și sperăm ca la aniversarea următorului deceniu de existență să putem constata că vocea mediului de afaceri a avut un impact semnificativ în politicile locale, regionale și naționale. Vă asigurăm de sprijinul nostru și Vă dorim prosperitate, parteneri de încredere și realizări palpabile.