Apel de propuneri pentru selectarea a două întreprinderi beneficiare la implementarea serviciilor de îngrijire a copiilor la locul de muncă

15

La data de 29 decembrie 2022 a fost aprobată Legea nr. 367 din cu privire la serviciile alternative de îngrijire a copiilor, care prevede posibilitatea organizării de către diverse întreprinderi a serviciilor alternative de ingrijire a copiilor de pînă la 3 ani chiar la locul de muncă. Serviciile respective reprezintă serviciile oferite de către angajator în beneficiul persoanelor angajate prin contract individual de muncă.

Confederația Națională a Patronatului în parteneriat cu Organizația Internațională a Muncii a lansat Proiectul de susținere a angajatorilor care implementează servicii alternative de îngrijire la locul de muncă a copiilor de pînă la 3 ani.

Suportul va fi oferit pentru două întreprinderi care vor beneficia de asistență din partea proiectului.

Pentru a demara procesul de selectare a intreprinderilor a fost elaborat un chestionar de autoevaluare pentru aplicare care poate fi descărcat urmînd link-ul de mai jos și ulterior completat, astfel fiind posibilă depunerea dosarelor.