vezi mai mult

Inovație în reabilitarea și reparația drumurilor. Propunerea aparține companiei S.C. Nouconst SRL, membru CNPM
14.11.2018     
 
Calea Ferată din Moldova se va moderniza prin achiziția de noi locomotive
06.11.2018     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile Membrilor » Membri ai CNPM desemnați la Gala Business-ului Moldovenesc
04
06.2018
Membri ai CNPM desemnați la Gala Business-ului Moldovenesc
 
   

Performanțele întreprinderilor autohtone au fost apreciate în cadrul "Galei Businessului Moldovenesc", eveniment organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova la 31 mai curent. La acest eveniment important pentru mediul de afaceri au participat 155 de întreprinderi din țara noastră, participante la concursurile "Marca comercială a anului 2017″, "Premiul pentru realizări în domeniul calității".

Confederația Națională a Patronatului din Republica Moldova se bucură de performanțele membrilor săi, participanți la acest concurs, și desemnați Câștigători ai Concursului PREMIUL PENTRU REALIZĂRI ÎN DOMENIUL CALITĂŢII PRODUSELOR ŞI SERVICIILOR în anul 2017.

Astfel menționăm Societatea pe Acțiuni Moldovahidromaș, care a obținut Medalia de Aur în nominația Export, categoria Produse tehnico-industriale.

S.A. Franzeluța și Combinatul de Vinuri Cricova S.A. și-au îmbogățit palmaresul distincțiilor cu cîte o mențiune. Aceste întreprinderi au primit Mercuriul de Aur în cadrul Nominației Reputație și încredere.

Mîndri de performanțele obținute de membrii Confederației!