vezi mai mult

 
 
 
Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Consiliul de Administrare al Casei Naționale de Asigurări Sociale
20
03.2019
Consiliul de Administrare al Casei Naționale de Asigurări Sociale
129 Accesări  
   

La 20 martie curent, ora 10.00 se convoacă în ședință ordinară Consiliul de Administrație al Casei Naționale de Asigurări Sociale, în cadrul căreia se vor pune în discuție mai multe subiecte:

1.Cu privire la aprobarea Raportului privind executarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru  anul 2018.

2. Cu privire la stabilirea mărimii

compensaţiei băneşti în locul biletelor de tratament sanatorial gratuit persoanelor cu dizabilităţi de pe urma războiului, pentru dreptul nefolosit în anii 2017-2018.

3.Cu privire la stabilirea costului mediu al unui bilet de tratament în cazul în care nu există posibilitatea acordării de bilete, persoanelor care au avut de suferit de pe urma catastrofei de la Cernobîl și colaboratorilor subdiviziunilor de risc deosebit, care s-au îmbolnăvit de boală actinică sau au devenit persoane cu dizabilități.

4.Cu privire la stabilirea mărimii ajutorului material unic pentru însănătoșire pentru anul 2019 persoanelor care au avut de suferit de pe urma catastrofei de la C.A.E. Cernobîlși colaboratorilor subdiviziunilor de risc deosebit, care s-au îmbolnăvit de boală actinică sau au devenit persoane cu dizabilități.

5.Cu privire la aprobarea formularelor Raportului entității privind utilizarea biletelor de tratament balneosanatorial Forma - 1 BTS și Raportului privind utilizarea biletelor de tratament balneosanatorial Forma - 2 BTS și Normelor metodologice privind modul de întocmire al acestora.

6.Cu privire la aprobarea Mecanismului de evaluare a capacității de executare a serviciilor de organizare a odihnei și întremării sănătății copiilor, aplicat în cadrul Casei Naționale de Asigurări Sociale.

7.Cu privire la casarea mijloacelor fixe.

8.Cu privire la implementareea în anul 2018 a Strategiei de dezvoltare a CNAS pentru anii 2016-2020.

9.Cu privire la activitatea CTAS sect.Centru mun.Chișinău : realizări, probleme și soluții.

10.Cu privire la prezentarea Planului anual de acțiuni al CNAS pentru anul 2019.

Amintim că în componența Consiliului de Administrare al Casei Naționale de Asigurări Sociale, conform capitolului III din Statutul organizației fac parte:

3) Membrii Consiliului sînt reprezentanţi ai Guvernului, patronatului, sindicatelor şi ai organizaţiilor de pensionari, înaintaţi în funcţia de membri ai Consiliului pe principiul de proporţionalitate, după cum urmează: 

    a) trei reprezentanţi ai Guvernului; 

    b) trei reprezentanţi ai patronatului, desemnaţi de către Confederaţia Naţională a Patronatului din Republica Moldova; ș.a