vezi mai mult

 
 
 
Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Ședința Grupului de Lucru privind reglementarea activității de întreprinzător
05
12.2018
Ședința Grupului de Lucru privind reglementarea activității de întreprinzător
77 Accesări  
   

Membrii Grupului de lucru privind reglementarea activității de întreprinzător se reunesc tradițional în ședință pentru examinarea analizei impactului de reglementare și a proiectelor propriu-zise, inițiate de diverse autorități.

1. Examinarea Analizei impactului de reglementare privind desfășurarea activităților în domeniul comunicațiilor poștale din Republicii Moldova, elaborată de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

2. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul hotărîrii Consiliului de administrație al ANRE cu privire la modificările ce se operează în anexă la Hotărîrea Consiliului de administrație nr.282/2016 din 11.11.2016, elaborată de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

3. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul de hotărîre a Guvernului cu privire la autorizarea pescuitului în obiectivele acvatice piscicole naturale și a proiectului de hotărîre propriu-zis, elaborate de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

4. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul Legii pentru modificarea unor acte legislative (Legea nr.161-XVI din 12.07.2007 privind protecția desenelor și modelelor industriale și Legea nr.38-XVI din 29.02.2008 privind protecția mărcilor), elaborată Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.  

5. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul Hotărîrii Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului de stabilire a cerințelor și procedurilor administrative referitoare la certificatele controlorilor de tarife aerian și a proiectului de hotărîre propriu-zis, elaborată de Ministerul Economiei și Infrastructurii.