vezi mai mult

 
 
 
Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Simpozion moldo-german de cooperare cu genericul: "Soluții pentru creșterea eficienței în sectorul apei din Moldova"
21
11.2018
Simpozion moldo-german de cooperare cu genericul: "Soluții pentru creșterea eficienței în sectorul apei din Moldova"
129 Accesări  
   

 

Confederatia Nationala a Patronatului din Republica Moldova anunță despre faptul organizării unui simpozion moldo-german de cooperare cu  genericul: "Soluții pentru creșterea eficienței în sectorul apei din Moldova" care se va desfășura în data de 21 noiembrie 2018, începere de la 8.30, incinta Hotelului Vis Pas, str. Alexandru Lăpușneanu, 26, Chișinău.

Scopul evenimentului este de a discuta situația actuală și provocările din domeniul managementului apelor din Republica Moldova, de a găsi soluții la aceste provocări și de a crește eficiența în sectorului apei. În plus,evenimentul va iniția și aprofunda cooperarea dintre Republica Moldova și Germania.

Evenimentul este destinat în principal companiilor de gestionare a apei din Republica Moldova, instituțiilor municipale  și altor reprezentanți ai industriei, precum și întreprinderilor industriale cu volum mare de apă reziduală (de exemplu, din industria chimică sau alimentară).