vezi mai mult

 
 
 
Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Ședința Grupului de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător
27
06.2018
Ședința Grupului de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător
171 Accesări  
   

Grupul de lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întrerinzător, din care fac parte membrii CNPM, se convoacă în ședință la 27 iunie curent cu următoarea ordine de zi:

1. Examinarea Analizei impactului de reglementare la  proiectul de hotărîre a Guvernului „Pentru aprobarea proiectului de lege privind modificarea unor acte legislative" și a proiectului de hotărîre a Guvernului propriu-zis, elaborate de Ministerul Finanțelor. 

2. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul de hotărîre a Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la procedura de realizare a controlului ulterior de către organele vamale, elaborată de Serviciul Vamal.

3. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul de hotărîre a Guvernului pentru aprobarea proiectului de lege cu privire la medicamente, elaborată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

4. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul de hotărîre a Guvernului pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind bazinele de înot, elaborată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

5. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul de hotărâre a Guvernului cu privire la modificarea Hotărîrii Guvernului nr.664 din 27 mai 2016 cu privire la sistarea temporară a exportului de masă lemnoasă și a proiectului de hotărîre propriu-zis, elaborate de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

6. Examinarea proiectului de hotărîre a Guvernului cu privire la  aprobarea  Normei sanitar-veterinare privind condițiile de sănătate și certificare animală la comerţul (importul și exportul) cu bovine și porcine, elaborat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

/Notă: AIR a fost avizat pozitiv în ședința GL din 13.06.2018, procesul-verbal nr.17/

7. Examinarea Regulamentului cu privire la confirmarea statutului de producător eligibil, elaborat de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

/Notă: AIR a fost avizat pozitiv în ședința GL din 13.06.2018, procesul-verbal nr.17/

8. Examinarea Analiza impactului de reglementare la proiectul Legii cu privire la completarea unor acte legislative (Codul fiscal nr.1163-XIII din 24 aprilie 1997 și Legea fondului rutier nr. 720-XIII din 02 februarie 1996), elaborată de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

9. Examinarea proiectului de hotărîre a Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind situațiile excepționale pe piața energiei electrice și a Planului de acțiuni pentru situații excepționale, elaborat de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

/Notă: AIR a fost avizat pozitiv în ședința GL din 20.06.2018, procesul-verbal nr.18/

10. Examinarea proiectului de hotărîre a Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind situațiile excepționale pe piaţa gazelor naturale şi a Planului de acțiuni pentru situațiile excepționale pe piața gazelor naturale, elaborat de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

/Notă: AIR a fost avizat pozitiv în ședința GL din 20.06.2018, procesul-verbal nr.18/

11. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul de hotărâre a Guvernului cu privire la modificarea și completarea unor hotărârii ale Guvernului (Hotărârii Guvernului nr.1209/2007 cu privire la prestarea serviciilor de alimentație publică și a Hotărârii Guvernului nr.931/2011 cu privire la desfășurarea comerțului cu amănuntul) și a proiectului de hotărîre a Guvernului propriu-zis, elaborate de Ministerul Economiei și Infrastructurii.