vezi mai mult

Modificările la Codul Muncii, negociate în format tripartit, aprobate de către Parlament
10.07.2020     
 
Ministerul Sănătății inițiază procesul de elaborare a proiectului cu privire la aprobarea Criteriilor de contractare a prestatorilor de servicii medicale
08.07.2020     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile CNPM » Rezultatele obținute de agenții economici autohtoni în 2018 apreciate și premiate la Gala Business-ului Moldovenesc
03
06.2019
Rezultatele obținute de agenții economici autohtoni în 2018 apreciate și premiate la Gala Business-ului Moldovenesc
 
   

La 30 mai curent circa 120 companii autohtone au fost premiate în cadrul Galei Business-ului Moldovenesc. Produsele și serviciile acestor companii sunt apreciate de consumatorii nu doar din țară, ci și de peste hotare, iar acești 120 învingători au fost aleși de către publicul țintă, care știu să aprecieze calitatea și competitivitatea produselor și serviciilor oferite. otodată au fost evedențiați cei mai creativi și eficienți întreprinzători și manageri alături de partenerii concursurilor și anume: Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității (PAC II), Proiectului Infrastructura Calității al DCFTA, Confederației Naționale a Patronatului din Republica Moldova și Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). 

Participanților le-au fost înmânate premii în diferite categorii și nominalizări. Suntem mîndri de faptul că în lista nominalizărilor se găsesc și întreprinderi-membre ale Confederației Naționale a Patronatului din Republica Moldova, produsele cărora se bucură de aprecieri atît pe piața autohtonă, cît și în afara țării. 

Astfel de Mercuriul de Aur s-au învrednicit Combinatul de Vinuri Cricova S.A. sub conducerea d-lui Iurie Carp, director general, și Franzeluța S.A. cu Domnul Boris Andros în calitate de director general. La categoria produse tehnico-industriale Societatea pe Acțiuni Moldovahidromaș, director geenral-Oleg Braga, a obținut Medalia de Aur.

Sincere felicitări cu urări de prosperitate și rezultate palpabile și în viitor tuturor celor apreciați în cadrul evenimentului cu genericul-Gala Business-ului Moldovenesc!