vezi mai mult

Noi măsuri economice în susținerea businessului, anunțate de stat
30.03.2020     
 
Dispoziția nr.8 a Comisiei pentru Situații Excepționale
28.03.2020     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile CNPM » Susținem producătorii autohtoni cu date veridice, nu îi denigrăm
14
05.2019
Susținem producătorii autohtoni cu date veridice, nu îi denigrăm
 
   

În pofida informațiilor eronate strecurate in sursele mass-media Societatea pe Acțiuni Ionel continuă să activeze profitabil și să sporească gama de mărfuri produse atît pentru piața locală, cît și pentru export chiar și în condiții dificile rezultate din fluctuațiile valutei străine și a migrației de muncă. Amintim că Fabrica de confecții Ionel este unul din pilonii industriei ușoare din țara noastră, care timp de șapte decenii activează cu succes perfectîndu-și în timp performanțele și abilitățile. Din 1987 întreprinderea şi-a reutilat tehnica şi a început să însuşească tehnologia italiană de confecţionare a costumelor pentru bărbaţi cu trecere la sistemul computerizat de aşezare a şabloanelor, în 2002 implementează sistemul de management al calitatii ISO-9001:2000.

Este o companie cu vastă experienţă şi capacitate mare de a produce și vinde haine de stil clasic sub trei brand-uri proprii:"Giovanni Primo" şi IONEL" - pentru bărbați și"Bella Prima" şi "IONEL" - pentru dame. 

Printre brand-urile renumite din afara țării enumerăm doar cîteva pentru care compania produce haine de înaltă calitate: Gerry Weber, Villa Vasari Gold, Luisa Spagnioli, Ugo's collection, Tommy Hilfiger, Hackett London, Sand Pink, David Scott, J.W. Sax, Pizza Roma, Patrizia Pepe, Hildebrand, J.W. Tabacchi, El Corte Engles, Oviesse, Conbipel, Trussardi, E. Klein, Bickemberg.

Este una din puținele întreprinderi autohtone care achită anual dividende acționarilor săi (10964 acționari). Conform datelor contabile, la finele anului trecut a crescut cu 5% productivitatea muncii, la moment întreprinderea este una profitabilă și nu depinde de resursele din împrumuturi. 

Ne mîndrim să avem ca lideri ai industriei ușoare asemenea companii cum este S.A. Ionel, care în pofida unor greutăți știe și poate să mențină forța de muncă creînd confortul vestimentar!