vezi mai mult

Revenirea la muncă în siguranță o prioritate pentru angajatori
24.08.2020     
 
Planul de Continuitate a Afacerii în 6 pași
24.08.2020     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile CNPM » 28 Aprilie-Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă
28
04.2020
28 Aprilie-Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă
 
   

De Ziua mondială a siguranței și sănătății la locul muncă, în contextul pandemiei de COVID -19 și a recomandărilor din partea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu referință la minimizarea răspîndirii virusului, continuăm instruirile în materie de securitate și sănătate în muncă, utilizînd tehnologiile infromaționale pentru a reduce contactele fizice și deplasările.

Astăzi beneficiari de instruire on-line în domeniul SSM au fost angajații reprezentanței Bayer în Moldova.

Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, desemnată de Organizaţia Internaţională a Muncii la 28 aprilie, este dedicată promovării prevenirii accidentelor și a bolilor profesionale la nivel mondial. De asemenea este destinată sensibilizării și focalizării atenției internaționale asupra tendințelor din domeniul securității și sănătății în muncă, precum şi atenționării asupra numărului în creștere la nivel global a leziunilor, bolilor și deceselor legate de muncă. 

Numai eforturile comune, ale părţilor interesate de asigurarea unor locuri de muncă sigure şi sănătoase, pot garanta îndeplinirea obiectivelor de prevenire a accidentelor de muncă şi bolilor profesionale şi de consolidare a unei reale culturi a prevenirii. 

Confederația Națională a Patronatului din Republica Moldova oferă servicii profesionale în domeniul securității și sănătății în muncă începând cu anul 2009.