aa

Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Ședința Grupului de Lucru privind reglementarea activității de întreprinzător
23
01.2019
Ședința Grupului de Lucru privind reglementarea activității de întreprinzător
134 Accesări  
   

Membrii Grupului de lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător vor discuta în cadrul ședinței din 23 ianuarie curent următoarele subiecte:

1. Examinarea Analizei impactului de reglementare a proiectului Hotărîrii Guvernului pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind normativele de emitere a zgomotului și vibrației la desfășurarea activităților de comerț interior și a proiectului propriu-zis, elaborate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

2. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectului hotărârii Guvernului pentru aprobarea Regulamentului cu privire la formarea și certificarea operatorilor în domeniul tehnicii frigului, care conține hidroclorofluorocarburi și gaze fluorurate cu efect de seră, elaborată de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

3. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectului hotărârii Guvernului pentru aprobarea Metodologiei de calcul al impactului biocarburanților și biolichidelor asupra emisiilor de gaze cu efect de seră și a proiectului propriu-zis, elaborate de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

 4. Examinarea proiectului hotărîrii Guvernului cu privire la aprobarea Reglementării tehnice ,,Punerea la dispoziție pe piață a echipamentelor radio", elaborat de Ministerul Economiei și Infrastructurii.