aa

Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Ședința Grupului de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător
11
07.2018
Ședința Grupului de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător
233 Accesări  
   

Grupul de lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întrerinzător, din care fac parte membrii CNPM, se convoacă în ședință la 11 iulie curent cu următoarea ordine de zi: 

1. Examinarea proiectului de modificare și completare a Regulamentului cu privire la stabilirea și aprobarea, în scop de determinare a tarifelor, a consumului tehnologic și a pierderilor de apă în sistemele publice de alimentare cu apă, aprobat prin Hotărârea Consiliului de administrație al ANRE nr.180/2016 din 10 iunie 2016, elaborat de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. 

/Notă: AIR a fost avizat pozitiv  în ședința GL din 13.06.2018, procesul-verbal nr.17/

2. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul de lege privind siguranța produselor alimentare și a proiectului de lege propriu-zis, elaborate de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

3. Examinarea proiectului de hotărîre a Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la procedura de realizare a controlului ulterior de către organele vamale, elaborat de Serviciul Vamal.

/Notă: AIR a fost avizat pozitiv  în ședința GL din 27.06.2018, procesul-verbal nr.19/

4. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul de hotărîre a Guvernului cu privire la serviciile nemedicale prestate de către instituțiile medico-sanitare private pacienților în cadrul asigurării obligatorii de asistență medicală, elaborată de Ministerul Economiei și Infrastructurii.