aa

Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Ședința Grupului de lucru pentru elaborarea HG cu privire la Criteriile de contractare a prestatorilor de servicii medicale în cadrul sistemului asigurării obligatorii de asistență medicală.
23
07.2020
Ședința Grupului de lucru pentru elaborarea HG cu privire la Criteriile de contractare a prestatorilor de servicii medicale în cadrul sistemului asigurării obligatorii de asistență medicală.
237 Accesări  
   

Urmare a multipelelor sesizări, a fost aprobat Ordinul MSMPS nr. 674 din 21.07.20 Cu privire la instituirea grupului de lucru, responsabil de elaborarea proiectului hotărârii Guvernului „Cu privire la aprobarea Criteriilor de contractare a prestatorilor de servicii medicale în cadrul sistemului asigurării obligatorii de asistență medicală".

În acest context,  Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale organizează prima ședință a Grupului menționat la data de 23 iulie 2020, ora 15.00,  în vederea elaborării propunerilor pentru Criteriile de contractare a prestatorilor de servicii medicale în cadrul sistemului asigurării obligatorii de asistență medicală.